Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zonnebloem Neerijnen

neerijnen • Vorige week was er bij de Zonnebloem Neerijnen vast een voorschot op Pasen met een brunch. 

Deze Paasbrunch kwamen veel gasten af. "Het was heel gezellig en de gasten genoten van de gemaakte brunch welke  door de vrijwilligers was bereid", blikt de organisatie terug. Er was ook een gratis verloting van de vele paasstukjes. De mensen die niet aanwezig konden zijn werden niet vergeten: er werden paasbloemstukken bezorgd. Ook voor de Zonnebloem was er een verrassing: De Tuilse Kringloop kwam met een cheque ter waarde van duizend euro. "Het was een complete verrassing", zegt het bestuur. Met het bedrag verwachten ze nog mooie dingen te gaan organiseren voor de Zonnebloem. 


De Kievitsheuvel kookt voor ouderen

hellouw • Vorige week werd op de basisschool De Kievitsheuvel een etentje georganiseerd waarvoor alle 65+-ers van het dorp werden uitgenodigd. Het was een druk bezocht middag en avond. 

De kinderen van Groep 7 gingen, met hulp van een aantal ouders, aan de slag om voor zo'n 45 ouderen die zich hadden opgegeven, een menu te kunnen serveren wat bestond uit soep, verschillende stamppotten met een balletje gehakt, worst of spekjes en uiteraard een heerlijk toetje. Zo was dit project "jong kookt voor oud” weer een groot succes waarvan zowel de ouderen als de jeugd zichtbaar heeft genoten. Volgend jaar zeker weer voor herhaling vatbaar!