• Een indruk van de opening van Tante Leen.
• Een indruk van de opening van Tante Leen. Foto: Christine Sterrenburg

Opening Tante Leen Geldermalsen

geldermalsen • Vorige week was het zover: de officiële opening van Tante Leen. Een plek voor iedereen waar je gezellig kunt socializen, even uit kunt rusten of een fijn gesprekje aanknoopt. Waar je een puzzel legt, spelletje speelt of een boek kunt lezen. 

"Loop gewoon eens binnen om de sfeer te proeven en een koffie of thee te bestellen. Er staat altijd iemand voor je klaar", zeggen de vrijwilligers. De vrijdag van de opening was het een gezellige drukte aan de Rijksstraatweg 17 Geldermalsen. Vaste gasten en nieuwsgierigen, vrijwilligers en mensen die het concept van het ontmoetingshuis een warm hart toe dragen. Iedereen is welkom en dat was bij de opening duidelijk te merken. Burgemeester Stoop opende Tante Leen door mooie woorden uit te spreken en een taart aan te snijden, waarna deze uitgedeeld werd aan de bezoekers. Na nog een paar lovende woorden voor de hardwerkende enthousiaste vrijwilligers, vaste gasten en andere bezoekers door de voorzitter van het bestuur van Tante Leen (Bert Kreuze) kon het echte feest beginnen.

"Het was een zeer aangename, sfeervolle ochtend waarvan er hopelijk nog velen zullen volgen. De vrijwilligers gaan hun best doen en verwelkomen u hartelijk op de dagen dat Tante Leen geopend is", zeggen de vrijwilligers uitnodigend. Kijk voior meer info op: www.tanteleengeldermalsen.nl