Maarten
Maarten Foto: Anna

Donatie voor dorpshuis

tuil • Beheerder Maarten van het dorpshuis in Tuil werd vorige week verrast door twee dames van de kringloopwinkel uit Tuil. Zij overhandigden hem een cheque ter waarde van 1000 euro, bedoeld als tegemoetkoming voor de dure periode van energie kosten van het dorpshuis. Hij bedankte de dames van de kringloopwinkel hartelijk. De kringloopwinkel heeft ook een cheque overhandigt van 300 euro aan stichting avondvierdaagse Haaften, met dit extra geld kunnen zij de wandelaars iets extra's  aanbieden tijdens de avondvierdaagse die dit jaar gehouden wordt van 9 t/m 12 mei.


Dorpsbelangen West Betuwe 

est • De volgende open fractievergadering van Dorpsbelangen West Betuwe is is in Est op donderdag 6 april. De fractie nodigt inwoners uit om te komen praten over onderwerpen die spelen.

"We willen als vertegenwoordigers met iedereen in gesprek. Wanneer inwoners op de website van de gemeenteraad kijken kunnen ze zien welke onderwerpen binnenkort op de agenda staan." De fractie van Dorpsbelangen hoopt hiermee bij bepaalde onderwerpen meer aanvullingen te rijgen vanuit de inwoners en dit mee te kunnen nemen in de gemeenteraad.

"Iedereen is van harte welkom om een probleem aan te dragen, een onderwerp te bespreken of gewoon eens een fractievergadering mee te maken." Waarvan de eerstvolgende bijeenkomst dus op donderdag 6 april is in het dorpshuis in Est, vanaf 19.30 uur is iedereen welkom.