Asperen weet weer wat winnen is

asperen • Na twee nederlagen op rij weet Asperen weer wat winnen is. In eigen huis werd middenmoter SV Noordeloos met 4-1 verslagen.

Noach Middag, op de bank begonnen en vroeg ingevallen na een blessuregeval, maakte vijf minuten voor rust de 1-0. Diezelfde middag maakte na rust ook de 2-0, waarna Gerard Breider het duel besliste met de 3-0. Noordeloos deed met de 3-1 iets terug, waarna Jorn van Meeuwen het duel op 4-1 besloot.

Asperen-trainer Jeffrey Kleijn was blij dat zijn ploeg een reactie had gegeven na een aantal moeizame weken. “We zijn vandaag geen moment in de problemen geweest. Het spel was zeker niet fantastisch, maar iedereen heeft hard gewerkt en dat is toch waar het mee begint. Een compliment voor de jongens.” SV Noordeloos-trainer Hans Duijzer over de wedstrijd: "De ommekeer in de wedstrijd was een gedwongen wissel bij onze tegenstander. Wij verloren de grip op de wedstrijd en kregen kort voor rust de 1-0 achter onze oren. In de rust probeerde ik mijn ploeg weer bijeen te rapen, maar dat lukte niet. De eerste de beste aanval werd afgerond en toen kort daarna de 3-0 viel, was het gedaan”, zag Duijzer.