Tricht walst over Schelluinen heen

tricht • Tricht heeft zaterdag weinig moeite gehad met Schelluinen. De ploeg van Jacob van Zanten won met maar liefst 6-1.

"Tijdens het eerste half uur waren wij heer en meester op het veld’’, aldus Tricht-leider Marcel Stam.

Vrije trap

In de zevende minuut maakte Marijn Bransen de 1-0 en nog geen tien minuten later verzorgde hij ook de 2-0 voor de thuisploeg. Uit een vrije trap maakte Tim van Dijken rond de twintigste minuut de 3-0.

"Hierna raakten wij het eventjes kwijt waardoor Schelluinen vlak voor het rustsignaal op 3-1 kwam."
Na de pauze pakte Tricht de draad weer op en via Bransen, die zijn hattrick compleet maakte, werd het in de 55ste minuut 4-1.

Vierde treffer

Rond de zeventigste minuut maakte Bransen ook nog de 5-1, en dus zijn vierde treffer van de dag. Kort daarop zette Arjan Hakkert zijn naam ook nog op het scorebord met de 6-1.

Eerstvolgende wedstrijd

Door de overwinning staat Tricht vijfde in de 2e klasse H. Zaterdag 15 april is de eerstvolgende wedstrijd uit tegen GRC 14, de huidige nummer drie, in Giessen.