WNC – De Dijk (3-1)
WNC – De Dijk (3-1) Foto: Jeroen de Bruin

WNC doet wat het moet doen tegen De Dijk

waadenburg • WNC was met 3-1 te sterk voor De Dijk. "Dit is zo'n wedstrijd tegen de nummer laatst die je altijd moet winnen. Dat hebben we gelukkig ook gedaan en zo pakken we drie belangrijke punten'', blikte WNC-trainer Cor Prein terug op de wedstrijd. Al vrij snel kwam de formatie van Prein op 1-0 via Mirel Ibrahimovic. Hierna volgden nog een flink aantal kansen voor de thuisploeg om de score uit te breiden, maar dat lukte aanvankelijk niet. Vlak voor rust vloog een zondagsschot van De Dijk in de kruising waardoor het plots 1-1 stond. WNC herpakte zich in de tweede helft en Ibrahimovic maakte al snel de 2-1. Toen Jesse Dibbets de 3-1 maakte was het definitief gedaan met de bezoekers. Door de overwinning staat WNC tiende in de Vierde Divisie A. Zaterdag 15 april speelt WNC uit tegen Smitshoek, de huidige nummer drie.