• Meisjes C1 GO'97
• Meisjes C1 GO'97 Foto: Luis Gomez

Meisjes C1 van GO'97 in het nieuw

geldermalsen • In januari is Meisjes C1 van volleybalvereniging GO'97 gepromoveerd naar de Hoofdklasse. Doel was om kennis te maken met het snelle spel in deze klasse en iedere gewonnen set zou meegenomen zijn. 

De meiden hebben zich snel aangepast aan de hoge servicedruk van de tegenstanders en doen nu zelfs mee om een plaats in de top drie. Afgelopen zaterdag werd een spannende wedstrijd tegen de nummer 1 nipt verloren met 3-2. Bij spelen in de Hoofdklasse, hoort een "mooi trainingsjasje" moeten Lingeland Psychologie en Agile Matters hebben gedacht. 

Heren GO’97 op koers voor podiumplek

De heren van GO speelden in eigen huis een sportieve en redelijk gelijk opgaande wedstrijd tegen de studenten van Protos. De heenwedstrijd in Utrecht werd in november nipt met 3-2 verloren. Met gast-coach (en oud-speler) Peter Westerholt op de bank, begon de thuisploeg goed en won de eerste set overtuigend met 25-18. In de 2e set kregen vervolgens alle wisselspelers bij GO de kans om hun steentje bij te dragen. Met een compleet gewijzigd team was het even wennen, alvorens GO het goede spel uit de eerste set een vervolg wist te geven (25-22). Met goed getimede wissels door de coach aan het einde van zowel de 3e set (25-21) als de 4e set (25-23), wist GO'97 de volle winst en 5 punten in Geldermalsen te houden. Met nog vier wedstrijden te spelen staat GO nog steeds op de derde plaats.