Walk-over voor ASH tegen Leerdam Sport

hellouw • Tegen hekkensluiter Leerdam Sport had ASH geen moeite. Leerdam Sport werd met 9-2 van het veld geveegd.

ASH kwam al vroeg op voorsprong door een doelpunt van Arnoud van Arendonk. Na de snelle gelijkmaker was het dezelfde Van Arendonk die de 2-1 scoorde. Marijn Hak, Gertjan van Oort en twee keer Danny Bijl zorgden in de eerste helft al voor de 6-1 stand.

Gestaakt

Tien minuten voor rust werd de wedstrijd gestaakt toen een speler van Leerdam Sport rood kreeg en de scheidsrechter voor rotte vis uitmaakte.

Tweede periode

Na een kwartiertje bezinning werd de wedstrijd hervat. In de eerste helft werd niet meer gescoord. Na rust werden er nog vier doelpunten gemaakt. Thijmen Noordam en twee eigen doelpunten zorgden voor de 9-1. Uiteindelijk maakte Leerdam Sport in blessuretijd 9-2.

ASH blijft het goed doen in de tweede periode. Maar de concurrentie deed het ook goed. Zaterdag speelt ASH de streekderby in Geldermalsen tegen GVV.