Invallers bezorgen SVS'65 winst op Herovina

spijk • SVS’65 boekte een mooie overwinning op de nummer twee Herovina. De gasten kwamen nog met 0-1 voor maar uiteindelijk beslisten invallers Jerzy Timmermans en Sam Muilenburg de wedstrijd.

Herovina kwam al vroeg op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Rick Bakker. Maar binnen een minuut scoorde Timmermans de gelijkmaker. Hij was net ingevallen voor de geblesseerde Paul Luzineau. Op slag van rust maakte Toufik el Amghar 2-1.

De tweede helft was een paar minuten oud toen Jesse van Vliet Herovina weer op gelijke hoogte bracht. De van hernia herstelde Sam Muilenberg werd uiteindelijk de 'man of the match'. In de tachtigste minuut bracht hij heel SVS’65 in extase door de 3-2 te scoren. In blessuretijd deed hij het nog dunnetjes over en zette 4-2 op het scorebord.

De Spijkse trainer Menno Beusekamp was dolgelukkig. “Eindelijk een keer gewonnen van een club die in de top vijf staat. Bij Herovina was het geloof er niet. Wij wilden winnen.” Daar kon de trainer van Herovina Marcel de Groot zich wel in vinden. “We hebben verloren van een feller SVS’65. Breekpunt was toch wel de vroege 1-1 na de 0-1 voorsprong.”