MVV '58 – Vuren (3-0)
MVV '58 – Vuren (3-0) Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

MVV’58 wint geflatteerd met 3-0 van Vuren

meteren • MVV'58 stuurde Vuren met 3-0 naar huis. De uitslag was geflatteerd. De thuisclub kwam al vroeg op voorspong en Vuren had zeker in de tweede helft de gelijkmaker moeten scoren. In de slotfase liep MVV'58 uit naar 3-0. MVV'58 kwam al vroeg op voorsprong. Na een sterk begin van Vuren, nam MVV'58 het initiatief. In de 20ste minuut schoot Pim Verheijke de 1-0 in de touwen. Hierna zette MVV’58 goed hoog druk en had het nog minimaal twee keer moeten scoren. In de tweede helft waren de rollen omgedraaid. Vuren ging op jacht naar de gelijkmaker maar de Meterense goalie Rick van Ginkel stond paraat bij kansen van Mark Steenhuis en Luuk van Vliet. Het laatste kwartier herpakte de thuisploeg zich. De jonge invaller Maurice Kaasjager scoorde 2-0 en in blessuretijd bepaalde uitblinker Daaf Kok de einstand op 3-0.