WNC verliest ruim van ODIN’59

waardenburg • WNC kampt nog steeds met een grote blessurelijst. Tegen ODIN'59 was good old Jeffrey Weidema weer van stal gehaald, maar ook hij kon niet verhinderen dat de Waardenburger met 1-4 verloren van de gasten uit Heemskerk.

WNC stond al vroeg op achterstand. Met rust stond ODIN'59 al met 0-3 voor. Door wat omzettingen in de rust kwam WNC goed uit de startblokken. Eyoub Allaoui maakte al vroeg 3-1 in de tweede helft. WNC kreeg nog enkele kansen op de aansluitingstreffer. Maar uiteindelijk maakte ODIN'59 4-1. WNC is volgend weekend vrij. 

Trainer Cor Prein snakt naar deze onderbreking. ”Het weekend vrij komt als geroepen. We hebben nu een krappe selectie. Ik hoop over twee weken twee of drie spelers terug te hebben. Er volgen twee cruciale wedstrijden tegen Spijkenisse en De Dijk.”


Trainersduo TEC tekent voor een jaar bij

tiel • Hans van de Haar en Eric Meijers hebben hun contract met TEC voor een jaar verlengd. 

Voorzitter Verweij is blij met de verlenging van de contracten van het trainersduo: "Ik kijk uit naar verdere samenwerking met Hans en Eric om de mooie plannen, die we hebben als vereniging, te realiseren." Met de komst van een aantal nieuwe spelers, verschillende contractverlengingen van huidige selectiespelers én het aanblijven van Van de Haar en Meijers zet de club vol in op handhaving in de Jack's League, de Tweede Divisie. Van de Haar kijkt uit naar de verdere samenwerking met de club: "Ik teken nog een jaar bij, omdat ik het hier goed naar mijn zin heb bij TEC."