• Bakkerij en lunchcafé in Herwijnen.
• Bakkerij en lunchcafé in Herwijnen. Foto: Seijbel Photography

Lunchcafé Bakkerij Bakker in Herwijnen bestaat 5 jaar

Zakelijk

HERWIJNEN • Vijf jaar geleden werd het lunchcafé geopend door de toenmalige burgemeester Van Ruijven. 

Het idee ontstond om de bakkerij uit te breiden met een Bakker’s lunchcafe. De plek van het lunchcafé was eerst de tuin van Arjan en Dieneke, na goedkeuring van de gemeente mocht uitgebreid worden. Het lunchcafé heeft in die vijf jaar een terras gekregen en het Bakker’s IJs. Nu vijf jaar later blijkt het nog steeds een succesvolle formule met de mogelijkheid voor lunch, een borrel, maar ook om een feestje te vieren, er is een vergunning voor tot 22.00 uur. Tijdens zo’n feestje kunnen er zelfgemaakte bitterballen en zoute ringen worden geserveerd en natuurlijk ook ander lekkers. 

In het lunchcafé wordt er gewerkt met producten uit de regio, veel gerechten van de menukaart worden zelfgemaakt. Het vlees komt van de slager uit Beesd en de eieren van de eierboerderij uit Herwijnen.

De komende twee weken wordt feest gevierd (13 t/m 25 maart) en bij het kopje koffie wordt er een feestelijk versierd bakkerij koekje geserveerd. De koffie met gebak wordt deze twee weken geserveerd voor de feestelijke prijs van vijf euro.