Heukelum verliest met 3-2 in opgefokte sfeer

giessen/rijswijk • Heukelum kwam goed terug tegen een slordig GRC’14. De thuisclub gaf bijna een 3-0 overwinning weg. Uiteindelijk verloor Heukelum met 3-2 in een opgefokte en vijandige sfeer.

De wedstrijd in Giessen werd gedomineerd door randzaken waarin enkele spelers van Heukelum beledigd werden. Trainer Jerome Ceton van Heukelum was onthutst: “Ik vind het knap dat wij de wedstrijd nog uitgespeeld hebben. Aan alle kanten werden sommige jongens gediscrimineerd, beledigd en geïntimideerd. Ook vanaf de kant. Het was puur gênant en had niets met voetballen te maken." Voor de rust was het al 3-0 voor GRC. In de tweede helft kwam Heukelum wat beter in de wedstrijd. Nadat Menno Dekker omver werd geduwd, ging de bal op de stip. Benjamin Meijdam zorgde voor de 3-1.

Een kwartier voor tijd volgde nog de 3-2 door Thomas van Iperen, waarop een flink opstootje volgde en beide partijen elkaar in de haren vlogen. Nadat de gemoederen bedaard waren, volgde nog een spannende slotfase, waarin GRC veertien kansen miste en Heukelum het wel probeerde, maar niet meer bij machte was om nog langszij te komen.