GVV - Asperen (1-5)
GVV - Asperen (1-5) Foto: Jeroen de Bruin

Ibrahim schiet Asperen naar 1-5 overwinning

geldermalsen • GVV redde het niet tegen Asperen. Het leek even een verassing te worden toen aanvoerder Callis Cornelissen 1-1 maakte namens de thuisclub. Maar hierna liep Asperen uit naar een 1-5 voorsprong. Grote man bij Asperen was Tareq Ibrahim; hij scoorde vier keer. Gerard Breider maakte het vijfde doelpunt namens Asperen. In de eerste helft hield GVV goed stand en speelde de club goed georganiseerd. Toch kwam Asperen op slag van rust op 0-1 door Ibrahim. Drie minuten na rust schoof Cornelissen een afdraaiende vrije trap van Nick van Arkel diagonaal binnen. De pret bij GVV was van korte duur, want twee minuten later schoot Ibrahim Asperen weer op voorsprong en tien minuten later maakte hij zijn hattrick compleet. In de 74e minuut scoorde Ibrahim zijn vierde doelpunt en zeven minuten voor tijd bepaalde Breider de einstand op 1-5.