Jong Vuren redt het niet tegen BLC

vuren • Uiteindelijk verloor Vuren van BLC met 2-5. Tot de zestigste minuut deed Vuren goed mee. Maar toen de Bosschenaren 1-2 scoorden was het over voor de thuisclub.

Al vroeg kwam BLC op een 0-1 voorsprong. In de tweede helft kwam Vuren op gelijke hoogte door een eigen doelpunt. Na een uur spelen maakte BLC 1-2 en dat liep rap uit naar 1-4. Vuren deed iets terug met een doelpunt van Bas van der Vliet. Vier minuten voor tijd scoorden de gasten 2-5.

Trainer Rick Kolff kon wel leven met de uitslag. “Het was een sportieve wedstrijd met een goede scheidsrechter. Uiteindelijk hebben de mannen van de jongens gewonnen. Maar complimenten aan de jeugdige spelers die mee hebben gedaan. Pieter van Wijk maakte zijn basisdebuut en mag trots zijn op hoe hij heeft gespeeld.”

Plichtmatige overwinning van Herovina op Noordeloos

herwijnen • Herovina deed zijn plicht tegen middenmoter Noordeloos. De runner-up won met 2-0. Jesse van Vliet maakte beide doelpunten.

De eerste 25 minuten speelde Herovina uitstekend. In de twaalfde minuut opende Van Vliet de score. In de tweede helft kreeg Noordeloos een grote kans op de gelijkmaker maar miste. Daarnaast had de thuisclub ook nog drie mogelijkheden om de wedstrijd op slot te gooien. In de 93e minuut besliste Van Vliet de wedstrijd. Hij schoot een strafschop binnen.

“De drie punten zijn binnen. Uiteindelijk moet je ook deze wedstrijden winnen wil je meedoen om de titel”, aldus trainer Marcel de Groot.