• Heren GO'97 in actie.
• Heren GO'97 in actie. Foto Aangeleverd.

Nachtwerk in Utrecht voor GO'97

utrecht/geldermalsen • Tegenstander van volleybalheren GO'97 Switch speelt veel van zijn thuiswedstrijden op donderdagavond  en dat is soms best een uitdaging voor de tegenstander.

Met een vrijwel complete bezetting van 10 spelers kwam de ploeg uit Geldermalsen fantastisch goed uit de startblokken. Het grote verschil op de ranglijst (GO staat 3e en Switch 11e) was duidelijk zichtbaar en zonder problemen won GO de eerste set met 15-25. De hoeveelheid positiewissels in de tweede set bij GO, was misschien net iets teveel om het goede spel uit de eerste set een vervolg te geven. Switch won met 25-19 en kwam beter in de wedstrijd. Hoewel de derde set nog met 22-25 naar GO ging was het de thuisploeg die in de vierde set met 25-15 de stand weer gelijk trok. In de beslissende 5e set kon het vervolgens beide kanten op. Het was inmiddels 23.00 uur geweest en halverwege de set stond Switch nog enkele punten voor. Niet geheel zonder geluk was het uiteindelijk toch GO'97 dat met 15-17 de 2-3 overwinning wist veilig te stellen en opgelucht huiswaarts keerde. Het totaal aantal gescoorde punten maakte duidelijk dat beide ploegen deze wedstrijd erg aan elkaar gewaagd waren.
Het zal voor GO nog niet eenvoudig worden om de mooie derde plaats tot het einde van het seizoen vast te houden. Van de resterende 5 wedstrijden worden de eerste 3 gespeeld tegen teams waar de eerste helft van het seizoen van verloren werd. Wedstrijd 4 en 5 worden beide gespeeld tegen Vives, de huidige nummer 5.