Het team van Herwijnen goes Alpe D'HuZes
Het team van Herwijnen goes Alpe D'HuZes Foto: eigen foto

Alpe D'HuZes

herwijnen • Op 1 juni gaat een groep uit Herwijnen meedoen aan de Alpe D'HuZes. Het team met deelnemers en vrijwilligers van jong tot oud, heeft als doel zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek tegen kanker. 

Het inzamelen van geld gaan ze doen door leuke activiteiten te organiseren. Zo hebben ze al een kerstfair &  Rad van Avontuur avond georganiseerd. Ook stonden ze op een beurs en wintermarkt.  Nu wordt er op zaterdagavond 11 maart een bandjesavond georganiseerd in Dorpshuis de Poort in Herwijnen met optredens van: Gilbert van Willigen, DJ Patrick en Stickem Up.
De avond begint om 21.00, de entree is 15,00 en de volledige opbrengst gaat naar de Alpe D'HuZes.Het team van deelnemers is zelf ook aanwezig en hoopt veel bezoekers te verwelkomen, om geld in te zamelen voor het goede doel en van een gezellige avond te genieten.

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.  

Het team uit Herwijnen is op social media te volgen. Hier vind je informatie over de reeds georganiseerde activiteiten en uiteraard ook over de bandjesavond van 11 maart:
Facebookpagina:HerwijnengoesAlpeD'Huzes
Instagram: herwijnen.goes.alpedhuzes
TikTok:Alpedhuzes 2023