Tumultueus duel Rhelico en SVS'65 eindigt gelijk

rumpt • Ook bij de wedstrijd tussen Rhelico en SVS’65 was de wind een belangrijke factor. In de eerste helft had de thuisclub de wind in de rug en was deze club de bovenliggende partij. Na rust had SVS’65 de meeste kansen. Beide clubs scoorden twee keer.

Rhelico kwam in de eerste helft aan de leiding toen Niels Lobregt een pass van Calvin Heemskerk netjes afrondde. Op slag van rust kreeg SVS’65 een strafschop. Maar keeper Mario Baars stopte de penalty van Fitim Meha. In de tweede helft ging SVS’65 vol in de aanval. Toch kwam Rhelico met 2-0 voor. Uit een counter kopte Lobregt een voorzet van Nathan van Os binnen.
Hierna kregen de gasten uit Spijk weer een penalty. Dit keer werd hij onberispelijk ingeschoten door Willem Looijen. SVS’65 kreeg nog legio kansen maar telkens stond de uitblinkende keeper Baars in de weg. Een kwartier voor tijd werd het toch 2-2. Johnny Wijnbelt krulde een corner in het doel.

Schermutselingen

In de slotfase werd het grimmig op het veld en waren er schermutselingen binnen en buiten het veld. SVS'65 had nog een strafschop kunnen krijgen, maar de scheidsrechter durfde geen derde strafschop meer te geven.