WNC verliest met 1-3 van Nieuwenhoorn

waardenburg • WNC verloor weer door persoonlijke fouten. Na een kwartier stond WNC al met 0-2 achter tegen Nieuwenhoorn. Na rust leek het nog even spannend te worden toen de thuisclub 1-2 scoorde, maar uiteindelijk maakten de gasten 1-3.

De wedstrijd was amper zeven minuten oud toen een verkeerde terugspeelbal van Gideon Emanuels werd afgestraft. Vijf minuten later was het 0-2 toen een vrije trap door een volledige vrijstaande speler werd ingekopt. Bij WNC zonk de moed in de schoenen en kwam het in de eerste helft nauwelijks tot kansen.

Overtreding

Na rust maakte WNC al snel 1-2. Mirel Ibrahimovic scoorde namens de thuisclub. De Waardenburgers leken 2-2 te scoren maar Gideon Emanuels miste op een haar na.

Hierna kreeg Nieuwenhoorn een strafschop toen Roman Rahmani een overtreding maakte in het strafschopgebied.

MVV’58 koestert een punt tegen GVV’63

gameren • GVV’63 en MVV’58 wisten niet te scoren in het onderling duel. Door dit resultaat weet MVV’58 een puntje te sprokkelen in de degradatiestrijd en staat met een negende plaats nog net in de degradatiezone.

GVV’63 kreeg in het begin enkele grote kansen. Een bal werd op de paal geschoten en er werd een bal van de lijn gehaald. Maar na een kwartier doofde het vuur en kwamen beide clubs nauwelijks tot kansen. Ook in de tweede helft kabbelde de wedstrijd voort. In de slotminuten had keeper Rick van Ginkel nog een goede redding bij een één tegen één situatie.

Ziekenboeg

MVV’58 miste een aantal spelers. Trainer Frans van Helvoirt hoopt dat de ziekenboeg volgende week leeg is voor wedstrijd tegen Dongen.

Beesd verrast Noordeloos

beesd • Op sportpark Molenzicht won Beesd met 2-0 van Noordeloos. Jarno van de Water en Kevin Spronk waren de doelpuntenmakers.

De eerste helft was een gelijk opgaande strijd. Noordeloos was een aantal keer dichtbij een doelpunt maar keeper Jelle van Soelen hield Beesd op de been en redde uitstekend.

Op slag van rust zette Jarno van de Water op een 1-0 voorsprong na goed voorbereidend werk door Nick van der Burg. In de tiende minuut van de tweede helft maakte Spronk de 2-0.

Kansen

Beesd had hierna nog een aantal kansen en Noordeloos was ook een paar keer dichtbij doelpunt, maar 2-0 bleef op het scorebord staan.