• Tricht - GJS (4-0).
• Tricht - GJS (4-0). Foto: Ab Donker

Tricht stuurt GJS met 4-0 nederlaag naar huis

tricht • In een enerverende wedstrijd won Tricht met 4-0 van GJS. Nadat de scheidsrechter een rode kaart voor keeper Kaasjager weer terugtrok, werd de wedstrijd even gestaakt. Na twintig minuten werd de wedstrijd hervat. Uiteindelijk scoorden Tim van Dijken en de herboren Marijn Bransen allebei twee keer. In de 22e minuut maakte Tricht 1-0. Van Dijken stuurde de snelle Bransen weg die de 1-0 in de verre hoek tikte. De tweede helft was vijf minuten oud toen Arjen Kaasjager bij een doorbraak van GJS hands maakte. De scheidsrechter was resoluut en trok meteen rood. Maar hij had het vlagsignaal wegens buitenspel gemist. Na overleg trok hij de rode kaart weer in en gaf Tricht een vrije trap wegens buitenspel. Hierna scoorde Bransen nog een keer en kreeg Tricht nog twee penalty's die werden benut door Van Dijken.