Mark Muller (Herovina)
Mark Muller (Herovina) Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Herovina-routinier Mark Muller droomt van titel: ‘Nu moeten we er vol voor gaan’

Nieuws

HERWIJNEN • Herovina is koploper van de vierde klasse E. Afgelopen weekend liep zijn ploeg averij op tegen ASH, in Hellouw werd met 2-0 verloren. Herovina staat nog steeds bovenaan, maar onder andere Groot-Ammers ligt op de loer met een wedstrijd en een punt minder. Routinier Mark Muller verwacht een mooie strijd om het kampioenschap 

Volgens centrale verdediger/middenvelder Muller volgen er cruciale weken voor Herovina. “Na de afgelopen derby hebben we nog twee moeilijke wedstrijden voor de boeg. Komende zaterdag spelen we tegen Peursum en dan tegen Asperen. Hierna weten we waar we staan.”

De 34-jarige Muller voetbalt al sinds zijn 16de in het eerste elftal van Herovina. Hij is al jaren de stille kracht in de hoofdmacht van club uit Herwijnen. De tacticus heeft mooie tijden meegemaakt bij Herovina. “Ik ben in totaal drie keer gepromoveerd naar de derde klasse. In 2005 debuteerde ik onder Glenn Calor. Met trainer Hans Groenenberg werden we twee jaar later kampioen, maar degradeerden we het volgende seizoen weer naar de vierde klasse.”