Ruime overwinning voor Haaften

haaften • Tegen BLC behaalde Haaften een 4-1 overwinning. Haaften doet goede zaken want stijgt hiermee naar een ‘veilige’ zevende plek.

Haaften stond binnen een minuut al 1-0 voor door een doelpunt van Omar Fatchati. Direct na rust werd het 2-0 door een doelpunt van Jordy Perdon. BLC bracht in de 73e minuut de spanning terug, maar vijf minuten later maakte Johnnie Noorthoek de verlossende 3-1. Kort voor tijd bepaalde Siem van Gansewinkel de eindstand. Trainer Eelke Oomkens was blij met de ruime overwinning: “Misschien was de uitslag geflatteerd. Maar wanneer je naar de vorige wedstrijd tegen ONI kijkt was de tweede helft erg slecht. Vandaag waren we de hele wedstrijd scherp.”

GVV wint kelderkraker

leerdam • GVV won met 1-2 van Leerdam Sport. De Leerdammers hebben dit seizoen nog geen punt gehaald. GVV kwam al snel met 0-1 voor door een doelpunt van Wilfred Mulder. In de 41e minuut maakte Leerdam Sport gelijk. Maar drie minuten later was het weer 1-2 door een doelpunt van Calis Cornelissen. De tweede helft werd er niet meer gescoord. Trainer Freek Wittenrood: "We hebben meer aanvallend gespeeld dan anders. Het enige minpunt is dat we in de eerste helft hebben verzuimd om afstand te nemen.”