Afbeelding
Foto: Aangeleverd

WHV volleybal basisschooltoernooi

asperen • Volleybalvereniging WHV organiseerde et jaarlijkse Basisscholentoernooi. Het toernooi trok dit jaar 18 teams van 6 verschillende scholen. 

Afgelopen vrijdagavond was het weer raak voor jonge volleybalfans in de regio, want dan vond het jaarlijkse Basisscholentoernooi van volleybalvereniging WHV plaats. Dit toernooi, dat speciaal is bedoeld voor basisscholen, trok dit jaar 18 teams van 6 verschillende scholen. Het werd een spannende strijd tussen deze teams, die uiteindelijk werd gewonnen door de Wegwijzer uit Heukelum. Het team van de Wegwijzer kwam als winnaar uit de bus, na een spannende finalepoule met de Noachschool uit Schoonrewoerd. CBS de Open Poort uit Asperen, die vorig jaar nog de volledige top 3 bezette, kwam dit jaar niet verder dan een vijfde plaats.

Volleybalvereniging WHV is zeer tevreden over deze editie van het Basisscholentoernooi. "Het was geweldig om te zien hoe enthousiast deze jonge spelers waren. Het niveau was hoog en het was een hele strijd om de eindzege. We hopen dat we hiermee meer kinderen kunnen enthousiasmeren voor deze prachtige sport." Het Basisscholentoernooi van volleybalvereniging WHV is al jaren een begrip in de regio.