Vuren op de valreep nog naast concurrent Dongen

vuren • Tegen mededegradatiekandidaat Dongen sleepte Vuren in de 99e minuut een gelijkspel er uit. Uiteindelijk schoot Jarl Deurhof de 1-1 binnen.

Vuren startte goed en had na een half uur al met 3-0 voor moeten staan.

Domper

Maar het was een domper toen aanvoerder Ian van Wijk geblesseerd het veld moest verlaten. Toch leek Vuren op 1-0 te komen door Björn Paul, maar zijn doelpunt werd op advies van de Dongense grensrechter wegens buitenspel afgekeurd. In de tweede helft was Dongen de bovenliggende partij. Ook een treffer van de gasten werd afgekeurd.

Een kwartier voor tijd kwam Dongen alsnog op een 0-1 voorsprong. Hierna ging Vuren va banque spelen. Dat resulteerde in een aantal kansen. Uiteindelijk scoorde Deurhof de gelijkmaker.

Realistisch

Rick Kolff was uiteindelijk tevreden met het gelijkspel. “We moeten realistisch zijn. Nacompetitie is het hoogst haalbare en de achterstand op de concurrentie is nog steeds drie punten.”