Haaften verliest door slechte tweede helft

’s gravenmoer • Haaften speelde een sterke eerste helft tegen ONI. Maar na rust verslapten de Haaftenaren en kwam ONI goed terug. De thuisploeg won uiteindelijk met 4-2.

In de eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht. Haaften kwam in de 26e minuut op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Thijmen Gerringa. ONI maakte in de 35e minuut de gelijkmaker maar Kevin van de Velde zette Haaften vier minuten later weer op voorsprong. De wedstrijd werd gecontroleerd door de gasten. Na rust was alles anders, Haaften vergat te voetballen. Na tien minuten kwam ONI langszij en uiteindelijk maakte de thuisploeg in de 88e minuut de verdiende 3-2. Het werd zelfs 4-2 in blessuretijd. Trainer Eelke Oomkens was teleurgesteld in het niveau in de tweede helft. “In de eerste helft waren we één team en na rust waren we elf individualisten en vergaten we ons ding te doen.”