Slechte start doet WNC de das om

capelle aan den ijssel • WNC verloor kansloos van runner-up Capelle. Voor rust stonden de Waardenburgers al met 3-0 achter. In de tweede helft kreeg WNC een aantal kansen, maar dit was ook de eindstand.

Na veertig seconde was het al 1-0 voor de thuisploeg toen een verdwaalde voorzet in het doel belandde. Capelle scoorde twintig minuten later uit een corner de 2-0. Hierna kreeg WNC een aantal kansen op de aansluittreffer.

Mirel Ibrahimovic had twee keer de mogelijkheid om de 2-1 te scoren en Sam Doremalen was via een corner dichtbij, maar tien minuten voor de rust kwam Capelle op 3-0 na gestuntel achterin bij WNC.

In de tweede helft had WNC de eretreffer moeten maken maar Ibrahimovic was deze wedstrijd niet scherp en Abdou Ouaddouh schoot mis toen hij alleen voor de keeper kwam.

Tricht speelt gelijk tegen concurrent Wieldrecht

dordrecht • Op een hobbelig en slecht veld heeft Tricht tegen Wieldrecht met 0-0 gelijk gespeeld. Beide clubs schieten niets op met dit resultaat en staan nu allebei in de gevarenzone.

Goed voetballen was niet mogelijk. Beide ploegen kregen wel een aantal kansen maar zonder resultaat. Wieldrecht schoot in de twintigste minuut een corner tegen de paal. Vijf minuten later schoot Marijn Brandsen op de keeper.

De tweede helft was niet veel beter. Bij een mogelijkheid van Wieldrecht kwam keeper Arjen Kaasjagen goed zijn doel uit. En aan de andere kant werd een schot van Rick de Jong goed gepakt door de keeper.

Toch waren er wel enkele lichtpuntjes bij Tricht. Superspits Tim van Dijken maakte weer speelminuten en Marijn Brandsen speelde voor het eerst na een zware blessure de volle negentig minuten. Tricht staat nu tiende en ontvangt volgende week nummer elf Woudrichem op Sportpark Crayesteijn.

Heukelum geeft wedstrijd voor rust uit handen

heukelum • Heukelum verloor zaterdag teleurstellend met 0-3 van Wilhemlmina’26. Na 23 minuten was de eindstand al bereikt.

“Dit was gewoon een collectief falen van onze kant, zeker in de eerste 25 minuten”, constateerde Heukelum-trainer Jerome Ceton na afloop. “We deden niet wat we moesten doen en als je dan na 25 minuten met 0-3 achter staat dan is het wel gespeeld. Het geloof was bij ons daarna ook weg. Je hoopt dan niet dat je tegen een enorme zeperd aanloopt en dat is gelukkig ook niet gebeurd. We gaan de komende week benoemen wat er mis ging en dan moeten we weer door. Dat het beter moet is in ieder geval duidelijk.”