• ASH - Beesd (2-2).
• ASH - Beesd (2-2). Foto: Jeroen de Bruin

Beesd en ASH delen de punten

hellouw • Beesd verspeelde tegen ASH een 2-0 voorsprong, maar de thuisploeg kwam goed terug. Uiteindelijk bleef het 2-2 en was Beesd het gelukkigst met het gelijkspel. Beesd kwam na een half uur op voorsprong toen Jarno van de Water een verkeerde terugspeelbal onderschepte en scoorde. Net na rust leek Beesd 2-0 te scoren, maar een poeier van Stefan van den Bosch ketste op de paal. Tien minuten later was het toch raak. Jens Kroeze rondde een mooie combinatie goed af en schoot de 2-0 binnen, maar een minuut later scoorde Michel de Leeuw 1-2. In de tachtigste minuut kwam ASH langszij door een afstandsschot van Marijn Hak. ASH probeerde de overwinning binnen te slepen. Beesd kwam in de blessuretijd met tien man te staan toen Guus van der Leije zijn tweede gele kaart kreeg. Maar het bleef 2-2.