• WNC-trainer Cor Prein.
• WNC-trainer Cor Prein. Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

WNC verslaat Heukelum in beker

WAARDENBURG • Op een stormachtige avond boekte WNC een 6-2 overwinning tegen Heukelum. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden had de vierde divisionist uit Waardenburg veel moeite met de tweedeklasser.

Bij de Waardenburgers scoorde Mirel Ibrahimovic een hattrick. Jesse Dibets, Gideon Emanuels en Nehemia Sanaky maakte het zestal vol. WNC kwam al vroeg op een 2-0 voorsprong. Voor rust leek Heukelum op 1-2 te komen maar de scheidsrechter zag een voordeelsituatie over het hoofd en gaf Heukelum een vrije trap.Toch kwam Heukelum in de tweede helft op gelijke hoogte door doelpunten van Benjamin Meijdam en Menno Dekker. Men kreeg zelfs nog een kansje op de 2-3. Vanaf de 70ste minuut maakte WNC korte metten met Heukelum door vier keer te scoren.

De trainer van Heukelum, Jerome Ceton, vond de uitslag geflatteerd. ”In het eerste half uur creëerde WNC enkele grote kansen maar vanaf de 35ste minuut namen wij het initiatief. Na rust waren we gelijkwaardig maar toen WNC op 4-2 kwam was het verzet gebroken.” WNC trainer Cor Prein was opgelucht. “We komen al vroeg op een 2-0 voorsprong en daarna verslappen we. Uiteindelijk winnen we dit potje. Het waren gure omstandigheden en je weet van te voren dat dit een moeilijke wedstrijd wordt.  Dit weekend gaan we op trainingskamp naar Malaga en het weekend erna moeten we vol aan de bak tegen Goes.”