Thema orkest OZOD

tricht • Harmonie OZOD uit Tricht heeft sinds september 2022 een thema orkest. 

Een aantal leden van het leerlingenorkest, aangevuld met muzikanten vanuit de omgeving repeteren een aantal weken onder leiding van Sylvie de Lyon. Daarna geven zij een optreden. Nu wordt er toegewerkt naar een voorstelling op 1 april in samenwerking met circus Pippin. Iedereen die een instrument bespeelt zich nog aanmelden, ervaring en leeftijd maakt niet uit. Elke maandagavond wordt er van 18:45-19:30 gerepeteerd met dirigent Sylvie de Lyon in het dorpshuis van Tricht. Kosten voor deelname bedragen €25,- Aanmelden kan via info@ozod.nl. Voor vragen kunt u hier uiteraard ook terecht.


Nieuw Projectkoor voor mannen

west betuwe • Regionaal Betuws Mannenkoor Fruit Unlimited wil graag haar stemgroepen versterken en gaat een projectkoor starten met bekende liederen als "Blowing in the wind", "When the Saints go marching ..." en "By the Rivers of Babylon".

Hoewel Geldermalsen de thuishaven van het koor is, komen de leden uit de hele regio Rivierengebied: een gemêleerd gezelschap van alle leeftijden. Wat de groep bindt, is dat er leuk en goed wordt gezongen in een ontspannen sfeer. Fruit Unlimited start een projectkoor in het dorpshuis in Tricht. Onder leiding van Wim Veerman, de vaste dirigent van het koor, worden bekende liederen, waaronder gospels ingestudeerd. Van maandag 30 januari tot eind maart wordt wekelijks van 19.45 tot 21.45 uur gerepeteerd. De liederen worden meest 4-stemmig a capella ingestudeerd. "Deelnemers zullen met er met veel plezier zingen", is de organisatie overtuigd. Het project wordt afgesloten met een concert eind maart in De Pluk in Geldermalsen. Aanmelden voor dit projectkoor bij Ton Lammers kan via mail: ton.lammers@gmail.com of telefoon: 06-40585920. Voor het projectkoor wordt een bijdrage van € 25 gevraagd.