Tweede competitiehelft winst voor heren GO'97

geldermalsen • In Geldermalsen stond vrijdag de wedstrijd tegen Maarssen op het programma voor de heren van GO’97. De heenwedstrijd in Maarssen werd in september 2022 goed gewonnen door GO.

Wegens blessures en verplichtingen elders moest GO het deze keer zonder vier (jeugdige) basiskrachten stellen, waardoor een beroep gedaan moest worden op twee gastspelers Ruben en Mike. In een spannende en sportieve wedstrijd ging de ploeg uit Geldermalsen goed van start en de eerste set werd met een minimaal verschil (26-24) gewonnen. In de tweede set keek GO meteen al tegen een 7-1 achterstand aan, waardoor coach Smidt in een time-out zijn mannen tot de orde moest roepen. Met goed gevarieerd spel werden ook de tweede en derde set met achtereenvolgens 25-19 en 25-23 gewonnen. Met inmiddels de overwinning en 4 punten in de pocket kon GO'97 in de laatste set helaas nooit meer het niveau van de eerdere sets bereiken. Door teveel persoonlijke (service-)fouten en wellicht enige conditionele achterstand bij de thuisploeg was het Maarssen dat de laatste set naar zich toe trok en met een puntje voor de eer huiswaarts keerde. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Majella op het programma voor GO dat inmiddels stevig op de derde plaats staat.