• Apenkooien in de Burcht van Haeften.
• Apenkooien in de Burcht van Haeften. Foto: Aangeleverd

Apenkooien voor volwassenen

haaften • Op zaterdagavond 28 januari is er een nieuwe activiteit in de Burcht: Apenkooien voor volwassenen (21+). Een avond met klimmen, rennen en tikken en voor wie wil: achteraf een drankje aan de bar. Margreta Verhoeks, inwoner van Haaften, begeleid het Apenkooien. Zij heeft een achtergrond in defensie en ervaring met bootcamps.

Het Apenkooien 21+ is ontstaan vanuit het idee van Margreta, op de vraag wat zij graag zou willen zien of zou willen doen in de Burcht. Samen met de Burcht heeft ze dit idee het verder uitgewerkt. Een mooi voorbeeld van hoe de Burcht bewoners uit de omgeving wil betrekken bij het vormgeven van de programmering in het gemeenschapshuis dat het is en wil zijn.

De avond begint met een inloop om 19.30 uur, start om 20.00 uur. Entree is € 7,50. Dit is inclusief een drankje. Graag vooraf even aanmelden via info@burchtvanhaeften.nl, dan ontvang je aanvullende info.

'Hoftese Bände'

Ook de ‘Hoftese Bände’ is gestart met reperteren, de band is een samenwerking tussen muzikanten uit Haaften en omgeving. Ze spelen met elkaar verschillende (pop/rock)nummers, en daarbij wisselen ze af in wie zingt en speelt. Een gave samenwerking en opbrengst dus uit het eigen dorp. Ze zijn ondertussen met de repetities begonnen. En gaan zaterdag 25 maart optreden.