Everstein - Haaften ( 3-1 )
Everstein - Haaften ( 3-1 ) Foto: Nico Van Ganzewinkel

SC Everstein blijft strijden voor lijfsbehoud

EVERDINGEN • SC Everstein heeft een verdiende 3-1 overwinning geboekt op Haaften. Hiermee houden de Everdingers zicht op lijfsbehoud, terwijl Haaften degradeert. De wedstrijd werd ontsierd door een flinke botsing tussen de Haaftense keeper Lars Tertoolen en verdediger Sam Sijbesma, die met een hersenschudding en een hoofdwond naar het ziekenhuis moesten. Daarvoor was Everstein al op voorsprong gekomen via Wessel Bergshoeff. Everstein liet na om uit te lopen en na rust scoorde Haaften de 1-1 en waren er kansen op 1-2. Aan de andere kant was het echter Robbie de Roos die tweemaal scoorde. Everstein-trainer Robin Berendsen: "In de eerste helft hadden met 4-0 voor moeten staan. In de tweede helft moest Haaften komen. Na de 1-1 zijn we niet in paniek geraakt." Everstein speelt zaterdag tegen BZC'14.