Lekvogels onderuit

lexmond • Lekvogels heeft zaterdag de laatste wedstrijd verloren. In Lexmond won Peursum met 2-3. 

"Jammer, want ik vond niet dat we het verdienden om te verliezen vandaag", vertelde Lekvogels-trainer Ton Delfgou na afloop. "Het was een leuk potje met kansen over en weer. Zij waren de meest gelukkige uiteindelijk." Ralf van Klij zette Lekvogels nog op voorsprong, maar vervolgens scoorde Peursum tweemaal. Marc Matton maakte gelijk, maar een kwartier voor tijd maakten de bezoekers de 2-3.


Ameide remiseert

HAASTRECHT • In de Krimpenerwaard was de selectie van Ameide al met haar gedachten bij de naderende nacompetitie. De 2-2 uitslag, door goals van Roel de Kruijk en Barend Top, was er louter voor de statistieken.

“Tot aan de 1-0 waren wij de betere ploeg, maar zij maakten voor rust nog wel de openingstreffer en zelfs kort in de tweede helft scoorden ze nog een keer. Voor de moraal speelden we gelukkig nog wel gelijk. Nu een weekje rust en dan tegen MVV’58. Een oude bekende, want in mijn eerste periode als trainer van Ameide hebben we ook tegen deze ploeg uit Meteren gespeeld. Een tijdje geleden, maar in mijn herinnering een moeilijke en fysiek sterke tegenstander. Dat zal niet veel anders zijn dit keer”, knipoogde Ameide-trainer Jan Verveer.