Voorjaarsconcert Song of Joy

asperen/leerdam • Het Gemengd Streekkoor “Song of Joy” uit Leerdam heeft  weer een mooi Voorjaarsconcert in petto. Het concert zal worden gehouden op zondagmiddag 21 mei aanstaande om 15.00 uur in het Dorpshuis in Asperen.

Onder leiding van Lex van Diepen zal het koor diverse gospels vertolken. Zij doen dat in samenwerking met Muriel Blijd, gospelzangeres bij uitstek die met haar prachtige stem weet hoe ze dit genre moet vertolken, en tevens met ons vast combo bestaande uit keyboard, basgitaar en drum. Daarnaast zullen ook enkele popklassiekers langskomen. Voor ieder wat wils!!

Kaarten zijn te bestellen a 22.50 p/p (cafe complet) via 06-13232460 of via de website www.songofjoyleerdam.nl.


Open maaltijd

Leerdam • In de zalen van de kerk 'De Hoeksteen' in Leerdam wordt op vrijdagavond 2 juni weer een Open Maaltijd gehouden. 

Mensen die het gezellig vinden om eens samen te genieten van een sfeervolle en warme maaltijd of zij die het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten en leren kennen, zijn welkom om mee te eten.
De zalen zijn open vanaf 17:15 uur, waarna om 17:45 uur wordt gestart met de maaltijd.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vrijdag 12 mei opgeven door een appje te sturen of te bellen naar Lydia Roth: 06-20696151 of te mailen naar openmaaltijdleerdam@gkvl.org. Vanwege de beschikbare ruimte is er plek voor maximaal 65 personen.