• Deborah J. Carter.
• Deborah J. Carter. Foto: Aangeleverd

Jazzicoon Deborah J. Carter in Leerdam

leerdam • Op zaterdagavond, 13 mei 2023, zal de internationaal gerenommeerde jazz-zangeres Deborah J. Carter optreden met Casey's Big Band tijdens een speciaal concert in Leerdam. 

Het optreden vindt plaats in stadspodium Go Leerdam en dit zal de eerste keer zijn dat deze twee muzikale krachtpatsers samen op het podium staan. Deborah J. Carter staat bekend om haar unieke vocale talent en haar vermogen om haar publiek te betoveren met haar interpretaties van jazz-standards en origineel materiaal. Ze heeft opgetreden met enkele van de grootste namen in de jazzwereld en haar talent wordt wereldwijd erkend.

Casey's Big Band bestaat al bijna 40 jaar en is een gerenommeerde band in Nederland en heeft al meerdere malen opgetreden op festivals en evenementen. De band bestaat uit getalenteerde muzikanten en staat bekend om hun unieke en energieke uitvoeringen van klassieke jazznummers.

Het concert belooft een spectaculaire avond te worden waarbij het publiek kan genieten van de geweldige muzikale vaardigheden van Deborah J. Carter en Casey's Big Band. Het programma zal bestaan uit een combinatie van jazzstandards en originele composities, waarbij beide artiesten hun talenten zullen laten zien.

Kaartjes voor het concert zijn verkrijgbaar via de website van Casey’s Big Band of Stadspodium GO.