Nieuw: Zorg4Vijfheerenlanden.nl

regio • Wie op zoek is naar bijvoorbeeld een arts of therapeut, een maatje, thuiszorg, hulp bij een chronische ziekte, vrijwilligerswerk, ouderenzorg, een diëtist of kinderdagverblijf in de buurt kan vanaf nu terecht bij Zorg4Vijfheerenlanden.nl. Dit is de digitale voordeur naar lokale aanbieders op het gebied van gezondheid, welzijn en zorg. 

Op Zorg4Vijfheerenlanden.nl zijn alle aanbieders op het gebied van gezondheid, welzijn en zorg in de buurt te vinden. Het platform is dé wegwijzer naar activiteiten, ondersteuning en zorg in de gemeente Vijfheerenlanden Op het platform staan artsen, scholen, bibliotheken, vrijwilligersorganisaties en nog veel meer. De professionals en organisaties op het platform kunnen via Zorg4Vijfheerenlanden.nl makkelijk informatie vinden als ze willen doorverwijzen of samenwerken met andere lokale professionals. En daar plukken hun cliënten of patiënten de vruchten van, want zij worden daardoor sneller en beter geholpen.

De aangesloten professionals en de inwoners zorgen er samen voor dat de informatie op het platform steeds completer wordt en up-to-date is. Inwoners die iets missen op de website, kunnen dit direct melden. Professionals houden zelf hun gegevens bij. Een projectgroep zorgt er achter de schermen voor dat Zorg4Vijfheerenlanden.nl aan de verwachtingen voldoet.

Het platform Zorg4Vijfheerenlanden.nl is een initiatief van gemeente Vijfheerenlanden, het O&I-samenwerkingsverband en Unicum Huisartsenzorg.