Ruime overwinning Heukelum op Altena

HEUKELUM • Heukelum heeft in eigen huis een 5-1 zege geboekt op het al gedegradeerde Altena. De 5-1 overwinning is belangrijk om directe degradatie te ontlopen.

“Toch hadden we het lastiger dan de uitslag doet vermoeden”, vond Heukelum-trainer Jerome Ceton. “Na onze vroege 1-0 via Ricardo Papilaja kreeg Altena een aantal prima mogelijkheden. Zij scoren echter niet en wij doen dat wel via Menno Dekker, Tim Schwebke en Benjamin Meijdam. Dan is het bij rust 4-0 en is het normaal gesproken gelopen."

Wedstrijd dood
In het tweede bedrijf slaagde de thuisploeg er niet in om de marge te vergroten. Ceton: "Na de pauze maken we de wedstrijd dood en hebben we weinig meer weg gegeven behoudens één tegengoal. Benjamin Meijdam zorgde met de 5-1 voor het slotakkoord.”

Slot 
De overwinning moet Heukelum een boost geven richting het slot van het seizoen. Ceton: “Wij strijden met Alblasserdam, Schelluinen en Wieldrecht om drie nacompetitieplaatsen. Het zal tot de laatste wedstrijd spannend blijven. Volgende week zijn we vrij, dus we hebben goed de tijd om naar het slot van de competitie toe te leven.”