Asperen wint ook niet op bezoek bij Beesd

BEESD • Na het 3-3 gelijkspel van vorige week tegen Rhelico heeft Asperen zaterdag met dezelfde cijfers gelijkgespeeld in en tegen Beesd.

In de eerste helft werd er niet gescoord, maar na de thee vielen de goals als rijp appels. Michiel den Hartog zette Asperen op 0-1, maar direct hierna was het alweer gelijk. Beesd nam de leiding na een uur en weer een minuut later maakte Dick Schaaij de 2-2. Weer vier minuten later kwam Beesd op 3-2 en kort hierna maakte Ruben Boet de 3-3.

Jeffrey Kleijn, trainer van Asperen: “Daarna krijgen we nog drie grote mogelijkheden om gewoon te winnen, maar die gaan er niet in. Halverwege hadden we ook al met 0-2 voor moeten staan, maar we zitten nog steeds in een fase dat het allermaal net niet lukt."

Vertrouwen
De oefenmeester zag zijn ploeg een aardige wedstrijd spelen, maar na de eerst goal sloeg de paniek toe. Kleijn: "Na de 1-1 van hun zijn we ineens weer de kluts kwijt en wordt het heel slecht. Dat heeft met een gebrek aan vertrouwen te maken. Dat moeten we op de een of andere manier weer zien terug te krijgen.”