Remise voor Meerkerk tegen Haastrecht

MEERKERK • Tegen het goed voetballende Haastrecht speelde SV Meerkerk met 2-2 gelijk. En ondanks het feit dat de laat verkregen voorsprong toch nog werd verspeeld, wilde trainer Gert-Jan Koekkoek niet mopperen.

“Halverwege hadden we met 0-3 achter kunnen staan. Ik heb in de rust mijn spelers gefeliciteerd met de 0-1 ruststand. We zaten nog in de wedstrijd. De tweede helft veranderde alles en hebben we wel voor elkaar geknokt en dat leverde uiteindelijk dus een punt op. Het maximale in mijn ogen”, zag Koekkoek.

Milan van Dijk schoot op het uur de ploegen in evenwicht en richting het eindsignaal leek Luuk van der Leun de matchwinner te worden. Tot de Krimpenerwaarders alsnog de 2-2 op het scorebord zetten.


SC Everstein heeft weinig in te brengen tegen Hardinxveld

HARDINXVELD-GIESSENDAM • SC Everstein had zaterdag weinig te vertellen bij Hardinxveld. Het werd uiteindelijk 2-0.

“Een resultaat heeft er eigenlijk geen moment in gezeten”, aldus een realistische Remko Versteeg (trainer van Everstein) na afloop. y

“Zij waren in grote delen van de wedstrijd de betere ploeg. Alleen een fase naar rust deden we goede mee en hadden we zelfs even een overzicht, maar nog steeds creëerden we niks. Al we vandaag twee keer tussen de palen hebben geschoten dan is het veel. Wij moeten de punten de komende drie wedstrijd halen tegen Dilettant, Bergambacht en VVAC.”