Asperen in eigen huis niet langs Rhelico

ASPEREN • Asperen is er niet in geslaagd om te winnen van Rhelico. In eigen huis scoorde Asperen driemaal, maar dat deed de tegenstander ook: 3-3.

Rhelico kwam na negen minuten op voorsprong, waarna Ruben Boet vijf minuten later tekende voor de gelijkmaker. Kort na rust namen de bezoekers opnieuw de leiding. Ditmaal had Asperen twintig minuten nodig om gelijk te maken via Dick Schaaij. Vijf minuten later leek Tareq Ibrahim Asperen alsnog de overwinning te bezorgen, maar kort voor tijd maakte Glenn van Gelderen –die volgend seizoen naar Asperen verkast- de 3-3 namens Rhelico.

Asperen-trainer Jeffrey Kleijn was teleurgesteld in het resultaat. “We weten dat wij even in een fase zitten dat het net niet lekker loopt. Ik denk dat zij vandaag drie keer op doel schieten en die vliegen er allemaal in. We moeten er even doorheen, maar kunnen inmiddels wel zeggen dat het bereiken van de nacompetitie wel heel lastig gaat worden.”

Een blik op de ranglijst leert dat Kleijn gelijk heeft. Asperen staat zesde en heeft liefst zeven punten achterstand op nummer drie Herovina.