Leerdam Sport’55 krijgt klop in Beesd

BEESD • Leerdam Sport’55 is er ook in wedstrijd nummer twintig niet in geslaagd om aan punten te komen. In Beesd werd het 3-0. 

Na 25 minuten was het al 2-0, waarna Beesd in de slotminuten ook nog de 3-0 produceerde. “We begonnen slecht”, vond Leerdam Sport-trainer Raymond Sponselee na afloop. “We hadden de wind tegen en dat was lastig voetballen. In de rust heb ik ook aangegeven dat wanneer wij de wind mee zouden krijgen er nog wel kansen zouden komen. Die kwamen er ook, maar gingen er helaas niet in.”


Puntje voor Lekvogels bij Noordeloos

NOORDELOOS • Lekvogels heet een punt overgehouden aan het duel bij Noordeloos. De Lexmonders kwamen twee keer achter, maar kwamen evenzoveel keer langszij: 2-2. 

Voor de rust nam Noordeloos tweemaal de leiding, terwijl Ralf van Klij tussentijds scoorde namens Lekvogels. Na de pauze maakte diezelfde Van Klij ook de 2-2. Lekvogels-trainer Ton Delfgou kon leven met het gelijkspel. “Beide ploegen hebben kansen gehad op de winst, maar dan is een gelijkspel misschien juist wel terecht. Het was een sportieve wedstrijd en de 2-2 geeft de verhoudingen juist weer.”