Heukelum komt niet verder dan gelijkspel

DORDRECHT • Heukelum heeft een punt overgehouden aan het duel bij Wieldrecht: 1-1. Daarmee lukte het de nummer twaalf dus niet om dichter in de buurt te komen van de nummer tien. Het verschil blijft drie punten.

Toch was Heukelum-trainer Jerome Ceton na afloop niet ontevreden. “Het staat dicht bij elkaar onderin en ik heb vandaag twee ploegen gezien die elkaar niet veel ontlopen. We startten goed en kregen wat kansjes, maar halverwege de eerste helft kregen zij een licht overwicht en wordt het ook 1-0. In de tweede helft begonnen wij heel dominant en raken we via Benjamin Meijdam de paal en krijgen we ook nog een goede kopkans via Menno Dekker.”

Beide kanten op 
Die ging er beiden niet in, maar een van richting veranderde vrije trap van Benjamin Meijdam wel. Ceton: “Daarna had het nog alle kanten op kunnen gaan. Zij krijgen de grootste kans en dan kun je uiteindelijk dus leven met 1-1.“

Volgende week tijden het Paasweekend komt Heukelum niet in actie. De volgende wedstrijd is op 15 april in eigen huis tegen nummer twee GJS.