Vaarreisje met ASVL Lexmond

Lexmond • Ouderenvereniging ASVL Lexmond organiseert op 3 mei een bus-/vaarreisje. De luxe touringcar is voorzien van een lift. Vertrek is bij de Nederlands Hervormde Kerk. De reis voert naar Nieuw-Dijk waar de deelnemers worden ontvangen met een koffietafel bij Juffrouw Tok. Daarna volgt een twee uur durende boottocht vanuit Rees door het Niederrhein-gebied. Tijdens de boottocht is er live accordeonmuziek en wordt er koffie en thee met gebak aangeboden. Rond 18.00 is de bus weer terug in Lexmond. Er zijn enkele plaatsen beschikbaar, graag zou gauw mogelijk aanmelden via 0347-341815 of hadevaal02@gmail.com.


Open dag LTV Vianen

Vianen •  Maak op 15 april kennis met tennis en de vereniging tijdens de open dag van LTV Vianen. De tennisvereniging uit Vianen is een groeiende vereniging met recreatieve en fanatieke tennissers en er is ruimte voor nieuwe leden. Daarom houdt de tennisvereniging een open dag.

Op zaterdag 15 april van 14:00 tot 16:00 uur staat het wervingsteam klaar aan de Langeweg 10 in Vianen voor iedereen die tennis wil proberen. Tennisschool 2Ace is aanwezig om meer te vertellen over tennisles. En natuurlijk om een balletje te slaan met geïnteresseerden. Iedereen kan langskomen voor een gratis clinic tussen 14:00 en 16:00 uur. Er zijn rackets aanwezig, deelnemers hoeven enkel een sportieve outfit aan te trekken. Aanmelden kan via www.ltv-vianen.nl maar is niet noodzakelijk.

Tijdens de open dag is er een speciale aanbieding: drie maanden proeflidmaatschap en drie tennislessen voor slechts 39,50 euro. Voor wie volledig lid wil worden is er een lopende actie, 35% korting op een jaarlidmaatschap.


Arno Wallaard Memorial Toertocht op Tweede Paasdag

REGIO • Op maandag 10 april, Tweede Paasdag, wordt de Arno Wallaard Memorial Toertocht georganiseerd.

Fietsers kunnen kiezen uit afstanden van 11, 60, 100 en 120 kilometer. Voor met name de korte afstand zijn ook skeeleraars, wandelaars en scootmobielen van harte welkom. De start is vanaf sportcomplex De Burcht in Meerkerk. Voor de langere afstanden kan ook vanaf De Krom in Oud-Alblas gestart worden.

Het parcours gaat voor een groot deel de hetzelfde route als waar vijf dagen later de wedstrijdrijders actief zijn.

Inschrijven kan via www.arnowallaardmemorial.nl/toertocht. Een deel van het inschrijfgeld gaat net als bij de vorige edities naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor Fietsmaatjes Vijfheerenlanden.