Alzheimer Café Vianen

Vianen • Tijdens het Alzheimer Café op maandag 3 april gaan men in gesprek met Josine te Kaat van de huisartsen praktijk te Lexmond. Wat kan de huisarts betekenen bij een vermoeden van dementie als een patiënt (en/of) mantelzorger met het gevoel dat er iets ‘niet pluis’ is en op het spreekuur komt? En wat kan de arts betekenen als de diagnose dementie eenmaal gesteld is?

Het Alzheimer Café is een plek voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen en/of dementie, hun partners, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden. Iedere eerste maandag van de maand wordt in het Alzheimer Café een thema besproken. Er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Locatie & parkeren: Hof van Batenstein, kwantzaal. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Voor overige consumpties wordt een bijdrage gevraagd. Kijk voor het gehele programma op: www.alzheimer-nederland.nl en vul bij de zoekterm ‘Vianen’ in.

Meer informatie: Secretariaat Behandeling & Expertise ZorgSpectrum, via Lillian Klynstra.030-6089880 en L.Klynstra@zorgspectrum.nl.


'Werken in de Kinderopvang'

Culemborg • Pedagogisch medewerkers die dicht bij huis willen werken bij een fijne maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn van harte welkom op de inloopavond van Dichtbij kinderopvang. Dichtbij heeft volop leuke banen in onze regio. Loop even binnen op donderdagavond 4 april tussen 19.00 - 21.00 uur bij Kinderdagverblijf Dikkie Dik, Meerlaan 30 in Culemborg. Meer weten? Bel of app met Patricia Moschakis 06-38178560 of kijk op dekinderopvangwerkt.nl.