Lekpongers

AMEIDE • Lekpongers heeft de derby en topper tegen het Nieuwlandse Tavernie met 1-4 verloren, waardoor de kampioenskansen van de Termeise tafeltennissers danig geslonken zijn. De achterstand van vier punten is bijna niet meer in te halen. Erik Mulckhuyse redde tegen Tavernie de Lekpongers-eer.


Uitslagen HSV

Ameide • Leden van Hengelsportvereniging (HSV) Ameide visten op 11 maart in de boezem in Groot-Ammers. De elf aanwezige vissers konden helaas geen vis ter weging aanbrengen. Op 25 maart werd er gevist in het Merwedekanaal te Meerkerk. Dit keer hadden de vissers van HSV Ameide meer geluk. Vak A werd gewonnen door Janus de Kruijk met 2680 gram vis. Tweede in vak A was Harry Bogaard met 2560 gram. Vak B werd gewonnen door Rob Westerink met 1600 gram vis. Wim de Jong ving 1420 gram vis en eindigde op de tweede plaats. 


Blessure Mats Luiten

Vianen • Dutch Cross Country-rijder Mats Luiten (21) uit Vianen is tijdens zijn wintersportvakantie in Oostenrijk geblesseerd geraakt. Hij scheurde een pees in zijn duim. Op 24 maart is Luiten succesvol geopereerd. De komende vier tot zes weken zit zijn duim in het gips. In het Dutch Cross Country-kampioenschap (DXCS series 2023) klasse Nationaal bezet Luiten de vijfde plaats.