Brederodes vergeet te scoren en verliest weer

vianen • Brederodes heeft zaterdag voor de zevende keer op rij verloren. Op eigen veld verloor de geplaagde ploeg met 1-2 van DVSU.

"En in tegenstelling tot de vorige weken was dat absoluut niet nodig", verklaarde Brederodes-aanvoerder Dennis Bouwman na afloop. "Bij rust moeten we al met minstens 3-0 voor staan, maar we misten te veel kansen. Via een goal van Tim Wakkermans was het 'slechts' 1-0."

Aloude voetbalwet 
Na de pauze ging het alsnog mis voor de Viaanse formatie. Bouwman: "De aloude voetbalwet leert dat wanneer je zelf de kansen niet afmaakt, de tegenstander dat wel doet. Dat overkwam ons nu ook. Zij krijgen twee kansen en die gaan er allebei in. De tweede is duidelijk buitenspel, maar we zitten een situatie waarin dat soort dingen allemaal tegenzitten. Vervolgens krijgen we nog een karrenvracht aan kansen op de 2-2, maar eigenlijk voelde je in het veld al dat het gewoon niet ging lukken."

Brederodes staat door de zevende nederlaag op rij voorlaatste. Het gaat naar de 'veilige' achtste plaats bedraagt vier punten, Brederodes heeft nog wel een duel tegoed.