Heukelum houdt schade beperkt

HEUKELUM • Heukelum heeft zaterdag verloren van koploper Papendrecht. Na een kwartier was het al 0-2, maar hierna vond Papendrecht enkel in de blessuretijd van de wedstrijd het net: 0-3.

Heukelum-trainer Jerome Ceton was realistisch na afloop. “Kleine foutjes van onze kant straffen zij meteen af, daaraan zie je de kwaliteit die ze hebben. We wisten dat het moeilijk zou worden tegen de koploper, maar hadden wel een strijdplan. We wilden veel in de duel komen en dat ging vrij aardig, alleen pikten we de tweede ballen niet op. De tweede helft hadden we de wind mee en worden we iets gevaarlijker, maar echt grote kansen hebben we niet gecreëerd. Geen schande deze nederlaag, volgende week tegen Wieldrecht moeten we er weer staan.”


Eloys Tapirima terug bij Leerdam Sport 

LEERDAM • Leerdam Sport’55 maakt serieus werk van de samenstelling van de A-selectie voor volgend seizoen. Ook Eloys Tapirima haakt weer aan bij het eerste elftal.

Tapirima koos er een jaar geleden bewust voor om een stapje terug te doen. Hij keert nu terug en is weer beschikbaar voor de trainingen en wedstrijden van de Leerdamse zaterdagvierdeklasser.