Goede reeks SC Everstein komt ten einde

SCHOONHOVEN • Na een goede reeks waarin acht punten uit vier wedstrijden werden gescoord, weet SC Everstein na zaterdag weer wat verliezen is. Op bezoek bij Schoonhoven werd het 3-1.

Bij rust was het 1-0, waarna tien minuten na de pauze de 2-0 viel. Weer tien minuten later werd het 3-0. Ondanks een rode kaart voor de thuisploeg en een goal van Robbie de Roos werd het niet echt spannend meer.

“We hebben vandaag verloren van een betere tegenstander”, vond Everstein-trainer Remko Versteeg. “Als wij op ons best zijn, kunnen we het dit soort ploegen moeilijk maken, maar daar waren we vandaag niet toe in staat. Volgende week moeten we zorgen dat we er weer staan in het belangrijke duel met Arkel."

Belangrijk duel
De wedstrijd tegen Arkel is er inderdaad een met grote belangen. Arkel staat momenteel op de achtste plek. Een gewilde positie, daar deze aan het eind van het seizoen leidt tot directe handhaving. Everstein staat op dit moment op de negende plek met drie punten minder dan Arkel. Een heus zespuntenduel dus komende zaterdag in Everdingen. Men trapt af om 14:30 uur.