SODAPOP in GO

Leerdam • In Stadspodium GO vindt op 17 maart de tweede editie van SODAPOP plaats. Het is hét dancefeest voor de Leerdamse jeugd van 11 tot en met 14 jaar. Op deze avond wordt de splinternieuwe led-lichtinstallatie voor het eerst officieel in gebruik genomen. En daar weten de top DJ’s Partypeepz Jurri & Tony, bekend van de Rodenburg, wel raad mee. 

Volgens SODAPOP-organisator Erwin Kooijman kreeg de eerste editie veel feedback van bezoekers en hun ouders. “Daar hebben we natuurlijk wat mee gedaan. Zo kun je nu met contant geld betalen, verkopen we snoep en chips en zijn de prijzen van de consumpties een stuk kindvriendelijker.
Dat kunnen we mede dankzij de donatie van Stichting Darius doen. De stichting heeft besloten onze jeugdactiviteiten structureel financieel te ondersteunen.”

Nieuwe LED verlichting
Naast de bijdrage van Stichting Darius kreeg Stadspodium GO ook donaties van het Rabobank Coöperatiefonds en de gemeente Vijfheerenlanden. Kooijman: “Aangevuld met eigen spaargeld konden we de oude theaterverlichting volledig vervangen voor led-verlichting. En dat betekent dat we geen dure lichtinstallaties meer hoeven te huren voor feesten zoals SODAPOP. Wat dat voor de jeugdige bezoekers betekent? We vragen geen entree meer en een consumptie kost maar 1,50 euro.”

Kooijman besluit: “Die nieuwe lichtinstallatie is echt geweldig. En die gaan we tijdens SODAPOP voor het eerst in volle glorie inzetten. We hebben voor deze editie dan ook flink uitgepakt met de bekende Rodenburg DJ’s Partypeepz Jurri & Tony, met als support onze huis DJ David Heezius. Het gaat een onvergetelijk dancefeest worden, daar zijn we bij Stadspodium GO van overtuigd.”

SODADPOP is op vrijdag 17 maart van 20.00 – 23.30 uur. De toegang is gratis maar inschrijven via de site is wel een vereiste.

q  www.go-leerdam.nl