Uitslagen viswedstrijden HSV Ameide

Uitslagen viswedstrijden HSV Ameide

Ameide • Hengelsportvereniging (HSV) Ameide heeft in de afgelopen weken meegedaan aan een tweetal viswedstrijden. 

Op 25 februari werd er gevist in Hei- en Boeicop en op 4 maart werd er gevist in de Graafstroom te Molenaarsgraaf. 

Hei- en Boeicop

Bij de viswedstrijd in Hei- en Boeicop werd vak A gewonnen door W. de Jong met 20 gram. Vak B is gewonnen door B. den Braven met 6340 gram. In vak B werd J. Stuurman tweede met 340 gram. De overige tien deelnemers konden geen vis ter weging aanbieden.

Molenaarsgraaf

Bij de wedstrijd in Molenaarsgraaf werd er in vak A gewonnen door D. Stutz met 5 gram. In vak B won H. Bogaard met 600 gram. De tweede plek was er in vak B voor J. Stuurman met 520 gram. Ook hier konden de overige tien deelnemers geen vis ter weging aanbieden.


Kangoeroe Klup

LEXMOND • Na een geslaagde Kangoeroe Spelmiddag voor kinderen uit groep 1, 2 en 3 start LKV Het Bosch een nieuwe Kangoeroe Klup voor deze leeftijdscategorie.  

Iedere week zal er voor de jonge deelnemers een leuk speluur georganiseerd worden, waar ze kunnen rennen, springen en veel met een bal leren te spelen. 

De Kangoeroe Klup wordt gehouden in de Lexmondse Sportzaal Het Bosch en staat onder leiding van Kim Vuurens.

Gratis proeflessen

Voor kinderen die de Kangoeroe Klup wel willen uitproberen, is het mogelijk om drie gratis proeflessen te volgen. De eerste proefles zal op 11 maart zijn om 11:00 uur en de twee lessen erna zijn op 18 en 25 maart. Aanmelden kan via hetboschactiviteiten@outlook.com of via de app met 06-25015835.